Slecht gebit

Voor een slecht onderhouden gebit geldt eigenlijk hetzelfde als grasmaaien. U kunt het wel uitstellen, maar minder werk wordt t zeker niet.

Blijf daarom niet rondlopen maar probeer uw schaamte te overwinnen. Een eerste gesprek bij Eldental kan u daarbij helpen. Op die manier kunt u uw probleem aangeven, en in vertrouwen de reden van uw achterstallig onderhoud met de tandarts bespreken.
In dat gesprek gaan we u geen verwijten maken, immers iedereen maakt de keuzes die op dat moment het beste voor hem of haar zijn/lijken.

Oorzaak

Een slecht gebit kan ontstaan wanneer controle van het gebit lange tijd achterwege is gebleven. Dit kan vele begrijpelijke oorzaken hebben. Zo kan de oorzaak liggen in een vervelende ervaring bij uw huidige tandarts, verhuizing of migratie, disproportionele angst, het (noodgedwongen) verleggen van prioriteiten of beperkte financiële middelen.

Persoonlijke situatie

Het is van belang voor uzelf, maar ook voor de tandarts om te weten wat de oorzaak is van de uitgestelde mondzorg. Op die manier kunnen we voor u een geschikt behandelplan opstellen, met inachtneming van uw persoonlijk situatie.

Wilt u een nieuwe start maken en uw gebit vanaf nu elk half jaar laten controleren? Dan bent u bij Eldental in goede en ervaren handen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van gebitsrenovaties, protheses en angstbehandelingen.