Ela Ludwicka

Tandarts

Ela Ludwicka is in 2016 de nieuwe praktijk aan de Baanstraat in Beverwijk gestart.
Tandheelkunde is al meer dan 20 jaar haar passie. Samen met onze collega’s zorgen we voor een aangename sfeer in de wachtkamer en de behandelkamer. Ela Ludwicka is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 89912611602.

Milagros Nalvarte

Tandarts

Mila werk sinds augustus 2021 bij tandartspraktijk Eldental. Na haar opleiding heeft zij in verschillende praktijken gewerkt. Mila is algemeen practicus met een extra interesse in prothese, restauratieve tandheelkunde en tevens wortelkanaalbehandeling. Ze vindt het belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen zodat een bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk wordt.

Mila is ook bezig bij een andere tandartspraktijk.
Milagros Nalvarte is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19915323402.

Melissa

Assistente

Melissa is veelal uw eerste aanspreekpunt voor vragen over afspraken, kosten of behandelplan. Melissa maakt al sinds de start van de praktijk deel uit van ons team.
Voor vragen of advies, bel gerust of kom langs bij ons in de praktijk.

Natascha

Assistente

Natascha is in 2017 de opleiding tandartsassistente gestart en heeft deze met succes afgerond. Met veel passie werkt zij nu in de praktijk van Eldental. Naast haar werk als tandartsassistente zult u haar geregeld ook achter de balie kunnen vinden.

Magda

Assistente

Magda is recent bij ons gestart. Ze is onze vaste assistente aan de balie. Hebt u vragen of wenst u advies, bel dan gerust even met de praktijk. In veel gevallen zult u dan Magda als aanspreekpunt hebben.