Ela Ludwicka

Tandarts

Ela Ludwicka is in 2016 de nieuwe praktijk aan de Baanstraat in Beverwijk gestart.
Tandheelkunde is al meer dan 25 jaar haar passie. Samen met onze collega’s zorgen we voor een aangename sfeer in de wachtkamer en de behandelkamer.

Ela Ludwicka is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 89912611602.

Milagros Nalvarte

Tandarts

Mila werk sinds augustus 2021 bij tandartspraktijk Eldental. Na haar opleiding heeft zij in verschillende praktijken gewerkt. Mila is algemeen practicus met een extra interesse in prothese, restauratieve tandheelkunde en tevens wortelkanaalbehandeling. Ze vindt het belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen zodat een bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk wordt. Mila spreekt ook Spaans.

Mila is ook werkzaam in een andere tandartspraktijk.
Milagros Nalvarte is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19915323402.

Melissa

Assistente

Melissa maakt al sinds de start van de praktijk deel uit van ons team. Zij verricht verschillende werkzaamheden binnen de praktijk.

Natascha

Assistente

Natascha is onze vaste preventie assistente. Op dit moment volgt zij weer een vervolgopleiding als Paro preventieassistente. Hiernaast verzorgt Natascha ook poetsinstructies voor kinderen.

Kamila

Receptioniste

Kamila heeft als laatste ons team versterkt. Zij is fulltime achter de balie te vinden. Kamila is veelal uw eerste aanspreekpunt als het gaat om het maken van afspraken, het informeren over eventuele kosten of andere administratieve vragen.