Tandartspraktijk Eldental in Beverwijk

Welkom bij Tandartspraktijk Eldental.
Wij zijn gespecialiseerd in preventieve mondzorg, behandelingen van kinderen, reguliere tandheelkunde, kronen en bruggen, protheses en chirurgische behandelingen.

Mocht u buiten onze reguliere openingstijden een tandarts willen bezoeken i.v.m. spoed en/of pijn kunt u bellen met het volgende telefoonnummer: 0900- 821 22 30 Tandarts Bemiddelingsbureau. Ze kijken dan voor u naar een dienstdoende tandarts in deze regio. Patiënten die voor behandelingen niet kunnen wachten tot het nieuwe jaar en of spoed hebben kunnen contact opnemen met Mondzorgpoli Amsterdam 088-263 27 27 (deze is 24 uur per dag bereikbaar, 7dagen per week)

Vakantie

Wegens de schoolvakantie is Tandartspraktijk Eldental gesloten van vrijdag 14 februari t/m 22 Februari 2020. 24 februari bent u -als vanouds- van harte welkom.

Patiëntenstop

Vanaf 1 januari 2020 hebben we een tijdelijke patiëntenstop in moeten voeren. We geven graag elke patiënt de tijd die nodig is voor een goede behandeling en goede communicatie over de behandeling. Daarom is het voor ons op dit moment niet mogelijk om nieuwe patiënten...

Route

Tarieven 2020

tandarts tarieven 2020